Τα cookies είναι μηνύματα που ο διακομιστής στέλνει στο πρόγραμμα περιήγησης Web σας όταν επισκέπτεστε ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο. Το πρόγραμμα περιήγησης σας αποθηκεύει κάθε μήνυμα, σε ένα μικρό αρχείο, το οποίο μας δίνει πληροφορίες σχετικά με την τελευταία επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας.
  • Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε. και τα δέματα παραδίδονται στον προορισμό τους σε 1-2 εργάσιμες μέρες σε χερσαίους προορισμούς και σε 2-3 εργάσιμες στα νησιά. Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.
  • Τα έξοδα αποστολής είναι 3,00 € για δέματα μέχρι 2 κιλά και η χρέωση για την υπηρεσία αντικαταβολής είναι επιπλέον € 2,00 για τους χερσαίους προορισμούς και € 2,00 για τα νησιά. Για κάθε επιπλέον κιλό για χερσαίους προορισμούς και για τα νησιά η χρέωση είναι 1,00 € ανα κιλό. 
  • Για παραγγελίες αξίας € 50,00 και πάνω, τα μεταφορικά είναι δωρεάν (για δέματα μέχρι 3 κιλά).
  • Υπάρχει δυνατότητα για τους χερσαίους προορισμούς να γίνει παράδοση το Σάββατο με επιπλέον χρέωση € 2,50.
  • Σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το τοπικό κατάστημα της Γενικής και δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση αν το δέμα έχει εντολή αντικαταβολής μετρητοίς. Αν το δέμα δεν είναι αντικαταβολή, τότε η χρέωση για δυσπρόσιτες πειροχές είναι €6,00 για δέματα μέχρι 2 κιλά και €1,25 για κάθε επιπλέον κιλό.
  • Σε περίπτωση που το ογκομετρικό βάρος μιας αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού, τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος, το οποίο υπολογίζεται σε κιλά αν πολλαπλασιάσουμε τις 3 διαστάσεις της συσκευασίας (μετρημένες σε εκατοστά) και διαιρέσουμε με το 5.000. Ισχύει, δηλαδή, η σχέση : (Ογκομετρικό Βάρος σε Κιλά) = (Μήκος σε εκατοστά), (Ύψος σε εκατοστά),(Πλάτος σε εκατοστά) / 5000 σε κάθε περίπτωση αν το κόστος είναι μεγαλύτερο απο αυτό που σας εμφανίζει στο καλάθι σας λόγω ογκομέτρησης θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά πρίν στείλουμε την παραγγελία σας.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι  ακόμα αδύνατη.
  •  Το κατάστημα μας βρίσκεται στην περιοχή στην Αθηνά , οδός Ερμού 6, 105 63 και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα κάτωθι τηλέφωνα:

τηλ. 210 323 44 55, 693 265 0955

 Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας Δευτέρα,Τετάρτη 10:00 - 17:00 Τρίτη ,Πέμπτη,Παρασκευή 10:00 - 21:00 και Σάββατο 10:00 - 17:00

Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης των δεμάτων αυθημερόν εντός Αττικής με κόστος €6,50 για δέματα μέχρι 2 κιλά και €1,25 για κάθε επιπλέον κιλό.

  •  Για να ισχύει η αυθημερόν παράδοση πρέπει οι παραγγελίες να έχουν τοποθετηθεί το αργότερο μέχρι τις 11:30 το πρωΐ και τα προϊόντα να είναι άμεσα διαθέσιμα. Η παράδοση των δεμάτων πραγματοποιείται μέχρι τις 18:00 την ίδια μέρα. 

 


Contact us