Στης αλλαγές και επιστροφές τα μεταφορικά δεν επιβαρύνουν των πελάτη 

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής προϊόντος που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Αλλαγές και Επιστροφές 

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε/αντικαταστήσετε το προϊόν είτε θεωρείτε ότι το προϊόν που παραγγείλατε δεν συμμορφώνεται με τους όρους της Σύμβασης κατά τη στιγμή της παράδοσης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας μέσω της διαδικτυακής μας φόρμας επικοινωνίας, περιγράφοντας λεπτομερώς το προϊόν και το ελάττωμά του. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 210 323 44 55, 693 265 0955 και θα σας δώσουμε οδηγίες για τις περαιτέρω ενέργειες.

*Σημειώνεται ότι σε περίπτωση αλλαγής, το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άπταιστη κατάσταση, στο περιτύλιγμά του και χωρίς να έχει υποστεί κάποιες φθορές.

Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν, θα το εξετάσουμε λεπτομερώς και θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα εάν δικαιούστε αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων (αν υφίσταται τέτοια περίπτωση). Η επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του προϊόντος θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν και, σε κάθε περίπτωση, εντός 14 ημερών από την ημέρα που σας επιβεβαιώσαμε  ότι δικαιούστε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος.

Στην περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, το ποσό που έχει καταβληθεί θα επιστρέφεται στο ακέραιο, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και όποιων άλλων εύλογων εξόδων με τα οποία επιβαρυνθήκατε για την επιστροφή του προϊόντος. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει με την ίδια μέθοδο που έγινε και η πληρωμή.

Η εν λόγω διάταξη δεν θίγει τα νόμιμα δικαιώματά σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.