Πουκαμισα Regular Υπάρχουν8 προϊόντα.

Προβολή 1 - 8 από 8 προϊόντα

Ανδρικά Πουκάμισα

Ανδρικα Πουκαμισα σε πολλά χρώματα και σχέδια για να διαλέξετε όσα ικανοποιούν το γούστο σας. Επώνυμα Ανδρικα Πουκαμισα ποιοτικής ραφής με φόρμα slim fit και regular σε προσιτό κόστος κάθε εποχή του χρόνου.

Ανδρικα Πουκαμισα: η ανεκτίμητη αξία του διαχρονικού

Το κλασικό λευκό πουκάμισο βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των ανδρών και όχι άδικα. Λέγεται ότι ο πρωτοπόρος του κινήματος της Pop Art, Αμερικανός καλλιτέχνης Andy Warhol έσπευσε να αγοράσει 100 ίδια λευκά πουκάμισα μόλις απέκτησε τα πρώτα του χρήματα από τη δουλειά. Φοβόταν -όπως ισχυρίστηκε- μήπως εξαιτίας της διαχρονικότητας των πουκαμίσων διακοπεί η παραγωγή τους, δεδομένου ότι τα λίγα πουκάμισα που είχε στην γκαρνταρόμπα του δεν θα «άντεχαν» για πολύ ακόμα, λόγω της καθημερινής χρήσης.

Στο φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα Tonny θα βρείτε τα πουκάμισα που χρειάζεστε στην καθημερινότητά σας, αλλά και πολλά άλλα που είναι κατάλληλα για επίσημες εκδηλώσεις. Τα Ανδρικα Πουκαμισα του tonny.gr είναι εξαιρετικής ραφής και κατασκευής ώστε να έρχονται πρώτα στην προτίμησή σας για χρόνια, σε όλες τις εμφανίσεις σας. Είτε προτιμάτε τα μονόχρωμα Ανδρικα Πουκαμισα είτε εκείνα που διαθέτουν μοντέρνα σχέδια και χρωματισμούς, στο κατάστημά μας θα εντοπίσετε όλα όσα χρειάζεστε για να εμπλουτίσετε την γκαρνταρόμπα σας, σε πολύ χαμηλές τιμές. Τα Ανδρικα Πουκαμισα διατίθενται σε Slim Fit και Regular φόρμα, σε όλα τα μεγέθη και σε μεγάλα μεγέθη (3XL και 4XL).