Γραβατες Υπάρχουν99 προϊόντα.

ανά σελίδα
Προβολή 1 - 36 από 99 προϊόντα

Γραβάτες

Ολοένα και περισσότεροι άνδρες επιλέγουν να εντάξουν τις Γραβάτες στο καθημερινό τους ντύσιμο ώστε να ενισχύσουν το στιλ τους και να ξεχωρίζουν. Πολλοί ωστόσο ακόμα θεωρούν πως οι Γραβάτες φοριούνται μόνο σε επίσημες περιστάσεις ή όταν απαιτείται στο εργασιακό περιβάλλον.

Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε με το Look σας και θέλετε να φοράτε Γραβάτες όσο πιο συχνά μπορείτε, δείτε παρακάτω 5 σημαντικά tips που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα!

Γραβάτες: Πολύτιμα tips για να κάνετε σωστούς στιλιστικούς συνδυασμούς

Πόσο μακριά πρέπει να είναι η γραβάτα; Το μήκος της γραβάτας θεωρείται ιδανικό όταν φτάνει μέχρι τη μέση της αγκράφας της ζώνης σας.

Πώς να συνδυάσετε τις Γραβάτες με τα πουκάμισα; Οι Γραβάτες με ριγέ σχέδιο ταιριάζουν με μονόχρωμα πουκάμισα και το αντίστροφο -οι μονόχρωμες με πουκάμισα ριγέ και καρό. Αν η γραβάτα που έχετε επιλέξει έχει «νερά» ή άλλα σχέδια, συνδυάστε τη για ασφάλεια με μονόχρωμο πουκάμισο.

Πώς να φτιάξω τον κόμπο της γραβάτας; Πιθανώς σάς φαίνεται αρκετά πολύπλοκο και αυτός είναι ο λόγος που αποφεύγετε να φοράτε Γραβάτες! Μην αποθαρρύνεστε! Το δέσιμο της γραβάτας μπορείτε να το μάθετε πολύ εύκολα ακόμα και από το Ίντερνετ και κάνοντάς το εξάσκηση, πολύ σύντομα θα έρθει η μέρα που θα δέσετε τη γραβάτα σας χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πρώτα διαλέγω τα ρούχα ή τη γραβάτα; Αν επιλέγετε ντύσιμο για κάποια επίσημη περίσταση, πρώτα πρέπει να διαλέξετε το κοστούμι. Διαφορετικά, πρώτα επιλέγετε το παντελόνι, ύστερα το πουκάμισο και στο τέλος, συνδυάζετε τη γραβάτα που ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολο.

Ποια πουκάμισα είναι κατάλληλα για Γραβάτες; Επενδύστε σε πουκάμισα που έχουν κατάλληλο σχέδιο ώστε να φοριούνται με γραβάτες -τα περισσότερα της αγοράς είναι ιδανικά. Ο γιακάς πρέπει να «υποδέχεται» τη γραβάτα και όταν διπλώνεται, να καλύπτει σωστά το τμήμα της γραβάτας που τοποθετείται στον λαιμό.